فونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.

عكاسي از خوراكي ها

آيا تا به حال پيش آمده كه بخواهيد از خوراكيها عكس هاي اشتها بر انگيزي بگيريد. ولي عكس حاصل آن چيزي مي خواستيد نشده است. پس به شما توصيه مي كنم اين مقاله از سلسله مقالات آموزش عكاسي « ياد بگير دات كام » را مطالعه كنيد. در اين مقاله قصد داريم به شما كمك كنيم عكس هاي حرفه اي از خوراكي ها بگيريد بدون اينكه احتياج به تجهيزات خاصي داشته باشيد.

 

زمان را در نظر داشته باشيد.

بخاطر داشته باشيد خوراكي ها آب مي شوند، خشك مي شوند، چروك مي شوند يا كم رنگ يا بد حالت مي شوند. بنابراين زمان قسمتي از صحنه شماست. مطمئن شويد كه ميز را به آراستگي چيده ايد. دستمال سفره، ليوان، ظروف نقره و هر چيزي كه در شكل دادن سفره نقش دارد را فراموش نكرده ايد. وقتي از سفره و ميز خود مطمئن شديد حال نوبت مي رسد به ظرف قهرمان! كه قرار است غذا در آن قرار بگيرد. حال آخرين تنظيمات نور را انجام دهيد و از نظم و ترتيب سفره اطمينان حاصل كنيد. وقتي همه چيز تكميل شد نوبت غذاست كه بياوريد و عكس زيباي خود را بگيريد.

 

چيدن سفره

سفره اي ساده بچينيد كه واقعاً حرفه اي به نظر برسد ولي نبايد از غذايي كه مي خواهيد عكس بگيريد غاقل شويد. سعي كنيد بشقاب، كاسه ليوان، قاشق و چنگال شما با يكديگر و با غذايي كه قرار است سرو شد متناسب باشد.

 

نور پردازي

سعي كنيد از نور طبيعي استفاده كنيد. نوري كه از پنجره و از يك پرده سفيد نازك مي گذرد براي عكاسي از خوراكي ها بسيار مناسب است.

 

 

آرايش هاي مختلف براي عكاسي از خوراكي ها

 

نزديك شويد

تصوير خود را از سوژه پر كنيد و به اندازه كافي زوم كنيد. اين كار سبب مي شود پشت زمينه شما مات شده و جلب توجه ناخواسته نداشته باشيد. در اين حالت اگر يك سه پايه داشته باشيد كمك بزرگي خواهد بود.

 

تمركز روي سوژه

نزديك شويد و روي آن قسمت خاص از ظرف زوم كنيد. در اين حالت فقط قسمتي از غذا ديده مي شود و بقيه قسمت هاي آن تار مي شود.

 

در برداشتن چيدمان سفره

صندلي هاي گرانقيمت، ليوان هاي زيبا و چيدمان ميز را در تصوير خود بگنجانيد. در اين آرايش بايد به اندازه كافي با ميز فاصله داشته باشيد.تا بتوانيد از كل سفره يا ميز عكس بگيريد. نكته اي كه وجود دارد اين است كه غذا بايد قسمت برجسته عكس شما باشد. در اين نوع عكاسي نور طبيعي بهترين نوري است كه مي توانيد استفاده كنيد. ولي ممكن است اين نور در دسترس شما نباشد يا به اندازه كافي نباشد. در اين حالت منبع نور خود را به سقف يا ديوار سفيد بتابانيد و از بازتابش آن استفاده كنيد. تا از ميزان درخشندگي هاي ناخواسته كم كنيد.

 

عكس خود را ويرايش كنيد.

بعد از اينكه از غذاي مورد نظر عكس گرفتيد. هنوز فرصت داريد روي عكس كار كنيد قسمت هاي اضافي آن را حذف كنيد. درخشندگي، كنتراست و... آن را تنظيم نماييد.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






موضوعات مرتبط: درس سی و نه عكاسي از خوراكي ها ، ،
برچسب‌ها:

تاريخ : سه شنبه 19 فروردين 1393برچسب:, | 8:29 | نویسنده : کـــــوچـــــولـــــو |

لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.

Flying Icon